Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Libercem opět projede spanilá jízda fanoušků Paula Walkera

Na konci listopadu uplynul rok od tragického úmrtí herce Paula Walkera, který se proslavil především rolí v adrenalinové sérii Rychle a zběsile. Díky této roli si Walker získal miliony fanoušků po celém světě, kteří k uctění jeho památky zorganizovali v minulém roce tisíce spanilých jízd. Nejinak tomu bude letos.

Ani Liberečtí nezůstali loni pozadu a také pro letošek chystají památeční jízdu na jeho počest. Ta se uskuteční v sobotu 13. prosince a řidiči se podle všeho budou muset připravit na drobné dopravní komplikace.

Na minulém ročníku vzdala herci hold přibližně tisícovka fanoušků, kteří vytvořili kolonu blikajících a troubících aut projíždějící Libercem. Pro velký zájem se organizátoři rozhodli opět po roce uctít památku oblíbeného herce. Sraz je pro všechny fanoušky Paula Walkera ve 12:30 hodin. na centrálním parkovišti u Home Credit Areny, odkud se vydá kolona aut na památeční jízdu. Celá akce vyvrcholí večerním programem od 20 hodin v libereckém klubu Topstar.

Na bezpečnost bude při akci dohlížet policie a s organizací pomůže Rescue Team Liberec, který v případě nehody pomůže účastníkům s jejím vyřešením a zajistí plynulý provoz a pokračování spanilé jízdy. 

Štítky Paul Walker, Liberec, herec, Rychle a zběsile, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libercem opět projede spanilá jízda fanoušků Paula Walkera  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.