Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Ještědu se bude lyžovat i o jarních prázdninách

Kvůli vysokým teplotám sice museli na Ještědu tento týden ukončit provoz na Pláních a na vleku Bucharka, a od čtvrtka 6. března je mimo provoz i lanová dráha Skalka, stále se ale lyžuje a bude lyžovat dál. Jak řekl ředitel společnosti SAJ Jan Svatoš, sjezdovky budou otevřené i příští týden, kdy si budou liberecké děti užívat prázdniny.

„Denně chodí zhruba 300 až 400 lidí. Vzhledem k nynějšímu počasí máme sjezdovky v relativně slušném stavu, neboť přes noc vždy trochu přituhne. Doufám, že sníh udržíme i přes oteplení, které meteorologové předpovídají na závěr tohoto týdne,“ prozradil ředitel Jan Svatoš. „Příští týden mají liberecké děti prázdniny. Byli bychom rádi, kdyby si mohly přijít na Ještěd zalyžovat. Proto chceme mít otevřeno i příští týden. Doporučujeme ale návštěvníkům, aby sledovali předpovědi počasí i aktuality na našich webových stránkách – www.skijested.cz,“ dodal.

Z ostatních lanovek a zařízení jezdí Černý vrch, dále vlek F10 a Dětské cvičiště u Centrálního parkoviště. Otevřeny a upraveny jsou sjezdovky Liberecká (č.4), Slalomák (č.3), F10 (č.1) a cvičiště  (č.11 a č.12). Na denní lyžování je areál otevřený od 8:30 do 16:00 hodin, na večerní lyžování od 18:00 do 21:00 hodin. Večerní lyžování je pouze ve středu, pátek a v sobotu.

Napsala Zuzana Minstrová

Štítky Ještěd, jarní prázdniny, Jan Svatoš, sjezdovka, SaJ a.s., Černý vrch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Ještědu se bude lyžovat i o jarních prázdninách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.