Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nezaměstnanost a kriminalita trápí Liberečany nejvíce

Co je podle vás největším problémem Liberce? Z reprezentativního výzkumu mezi téměř pěti sty obyvateli města vyplývá, že nejožehavějším problémem Liberce je nezaměstnanost ve spojení s nedostatkem pracovních míst a bezpečnost občanů. Tato témata znepokojují více než polovinu oslovených obyvatel města.

Liberečané si také velmi dobře uvědomují, že jsme nejzadluženějším krajským městem v České republice. Možná i proto s menším odstupem znepokojují místní obyvatele dluhy a hospodaření města, které považuje za problémovou oblast 40 procent dotazovaných. V přepočtu připadá na každého obyvatele téměř 27 tisíc korun. O zadlužení města jsme informovali také v tomto článku.

Více než třetinu oslovených obyvatel města trápí stav silnic a chodníků, které by na uvedení do dobrého stavu podle odhadu vedení města potřebovaly miliardu korun.

Posledním tématem nejvíce rezonujícím mezi Liberečany je dopravní situace ve městě. Lidé by rádi vyřešili neuspokojivou dopravní situaci v centru města, která se rok od roku zhoršuje. Drbna se bude jednotlivým tématům věnovat podrobně.

Štítky Liberec, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezaměstnanost a kriminalita trápí Liberečany nejvíce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.