Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Přehled oprav v Liberci najdete nově v interaktivní mapě

Víte, kdy vám opraví silnici za panelákem nebo kdy se pustí do revitalizace zanedbaného parku? Pro odpovědi nemusíte chodit na magistrát. Vedení města před několika dny spustilo aplikaci, ve které najdete všechny plánované nebo probíhající opravy na území Liberce. Mapové podklady jsou zatím ve zkušebním provozu.

„Občané zde názorně uvidí, jaké opravy v jejich čtvrti město chystá,“ upřesnila primátorka města Martina Rosenbergová.„Mapku nyní spouštíme ve zkušebním provozu a postupně ji budeme doplňovat. Chceme tak vyjít vstříc občanům, zlepšit jejich informovanost. Lidé také budou moci podávat připomínky k jednotlivým opravám,“ dodala.

Nová vrstva Plánované opravy v městských částech je zařazena v rámci Mapového portálu (GIS) do tématu AKTUALITY MĚSTA. Jednotlivé opravy jsou zobrazeny pomocí klikacích ikon, které  se načtou po zapnutí a aktualizaci vrstvy. Po najetí a kliknutí na příslušnou ikonu se zobrazí v bublině podrobnější informace. Mapu lze přiblížit a zobrazit tak mnohem detailněji.

Štítky oprava, Liberec, Martina Rosenbergová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přehled oprav v Liberci najdete nově v interaktivní mapě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.