Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Prezident Miloš Zeman míří na třídenní návštěvu kraje

Prezident Miloš Zeman pokračuje v cestách po České republice. Už začátkem příštího týdne vyrazí do Libereckého kraje, kde stráví tři dny. Jeho cesta začíná v pondělí dopoledne příjezdem na Krajský úřad Libereckého kraje, třídenní působení ukončí ve středu odpoledne na Sychrově.

V průběhu návštěvy se setká s hejtmanem Martinem Půtou, zastupiteli kraje, představiteli obcí a měst, poslanci a senátory Libereckého kraje, podnikateli a občany kraje. Postupně navštíví Liberec, Chotyni, Hrádek nad Nisou, Jitravu (Rynoltice), Nový Bor, Českou Lípu, Doksy, Jablonec nad Nisou, Novou Ves n. N. a Sychrov.

V pondělí 9. června se během návštěvy města na náměstí Dr. Edvarda Beneše od 16:20 hodin setká s občany, kteří mu budou moci až do 17:00 hodin také klást své otázky. Náměstí bude při této příležitosti ozvučené.

Prezident Miloš Zeman zahájil své cesty po krajích půl roku po svém zvolení do čela země, v září minulého roku. Prvním krajem, který navštívil, byl Zlínský kraj. Letos jeho cesty pokračují, před Libereckým krajem zavítal tento rok například už do Olomouckého, Královéhradeckého nebo Plzeňského kraje.

Štítky Miloš Zeman, Liberecký kraj, návštěva, Sychrov, Česko, Martin Půta, Edvard Beneš, Liberec, Česká Lípa, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezident Miloš Zeman míří na třídenní návštěvu kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.