Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přispěli jste na pomoc zvířatům přes 18 tisíc. Děkujeme

Benefiční akce Pomáháme zvířatům je zdárně za námi. Výtěžek z akce je ohromný. Pro o. s. Šance zvířatům se podařilo získat 18 370 Kč. Všem, kteří věnovali potřeby do benefičního bazárku a nebo rovnou přispěli nebo nakoupili na místě, moc děkujeme.

Z bazárku se podařilo získat 3 600 Kč, z prodeje na stánku Šance zvířatům 2 770 Kč, dobrovolní hasiči z Krásné Studánky věnovali 2 000 Kč a NG Plaza věnovala sdružení 10 tisíc korun. Obchodnímu centru patří obrovské dík za skvělé zázemí, které akci poskytlo. Stejně tak i dobrovolníkům, kteří vydatně na místě pomáhali a účinkujícím. Ti přišli a na akci ve prospěch zvířat vystoupili bez jakéhokoli nároku na honorář. Žádné zvíře neutrpělo újmu, ani stres, jak někteří lidé tvrdí.

Pomyslný potlesk patří všem účinkujícím – Individuální výcvik psů Pavel Thiel a kolektiv, Psí a wellnes salon Martina Hartlová, Lucka Šimerová a Rebeka, Centrum pro zvířata v nouzi Archa zastoupené Ivanou Hancvenclovou, dámám z Veterinární kliniky Růžodol, jezdkyni a cvičitelce koní Adéle Králové a týmu, chovatelce Anně Duffkové, Jirkovi Pikešovi a jeho Endymu, týmu z o.s. Tulipan, moderátorovi akce Martinu Kausovi a celému týmu pomocníků z Plazy.

Podívejte se v galerii, jak to na akci vypadalo. Postupně ji ještě doplníme.

Napsala redakce

Štítky Liberec XXXI-Krásná Studánka, Noemova archa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přispěli jste na pomoc zvířatům přes 18 tisíc. Děkujeme  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.