Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Strom splněných přání opět vyroste v libereckém Géčku

Už po šestnácté můžete pomoci plnit vánoční přání dětem z dětských domovů. První prosincový den vyrostl v libereckém obchodním centru Géčko Strom splněných přání. Pod ním budou papírové lístečky, na které děti z dětských domovů napsaly, co by na Štědrý večer rády dostaly od Ježíška.


Sponzorů, kteří jsou ochotni přispět, přitom neustále ubývá. „Zatím se nám všechna přání vždy podařilo splnit a každé dítě svůj dárek dostalo. Ale každým rokem se situace zhoršuje, sponzorské firmy končí, nebo nemají peníze na podporu naší akce,“ konstatuje za organizátory Květoslava Pěčková. Na její žádost se i v letošním roce do projektu zapojí vedení města, které tradiční akci podpoří deseti tisíci korun.

Pomoci můžete i vy. Kdo bude chtít některému z chlapců či děvčat udělat radost, vybere si lístek a koupí, co je na něm napsáno. Všechny dárky si po skončení akce převezmou ředitelé dětských domovů a kojeneckých ústavů z Liberecka, Mladé Boleslavi, Valašska, a nadělí je dětem pod stromeček. Strom před vstupem do Globusu najdete do 18. prosince.

Štítky dětský domov, G.cz, Štědrý den, Globus, Liberecký kraj, Mladá Boleslav, Valašsko, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strom splněných přání opět vyroste v libereckém Géčku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.