Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Super! Konečně jiná zastávka než špinavá a poničená

Škoda, že jsou lidi takoví kazisvěti a zničí, co můžou. Jinak si myslím, že by byl Liberec mnohem hezčí. A i takové čekání na autobus se stalo příjemnější, kdyby zastávky byly hezčí. Jako ta na lince číslo 18, která jezdí do Rudolfova.

Úplně mi to vyrazilo dech a hlavně zaujalo a potěšilo. Autobusová zastávka U trianglu prokoukla.

Dřevěný domeček, který slouží jako ochrana před deštěm i slunečními paprsky, se pěkně vybarvil. Na jeho stěnách skoro švitoří barevní ptáčci, kteří se vlastně v malované příběhu snaží dostat svého opeřeného kamaráda z klece.

Další ozdůbka v podobě pestrobarevného spletence doslova „omotává“ jízdní řád, který sám o sobě žádným krasavcem není, což se ani od jízdního řádu neočekává.

A do třetice, se může můžete při čekání na autobus i zabavit veselým poznávacím testíkem. Kde všude se může triangl objevit? Je to například hudební nástroj, hledejte ho i v trojúhelníku a co třeba takový triangulační bod.

Super nápad! Takových zastávek, kdybychom měli po Liberci víc. Jen doufám, že alespoň nějaký čas tak pěkná zůstane a hned výtvor nezničí nějaký ten již zmíněný kazisvět.

Štítky Liberec, Rudolfov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Super! Konečně jiná zastávka než špinavá a poničená  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.