Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

UFO? Kruhy v obilí dělala skupinka vtipálků, říká svědek

Kruhy v obilí nedaleko Paceřic nevytvořilo UFO ani žádná jiná nadpřirozená síla. Redakci Drbny se ve středu přihlásila čtveřice svědků, která vytváření podivných obrazců sledovala. Jejich výpověď nejspíš nepotěší ty, kteří věří na mimozemské civilizace. Podle svědků kruhy vytvořila skupinka mladíků.

„Žádné UFO to nebylo. Ten den jsme jeli kolem. Trošku nás překvapilo, když jsme si v poli všimli asi desítky lidí. Ze střechy auta je navigoval nebo natáčel nějaký další člověk,“ popsal redakci Pavel Motl. Jeho svědectví potvrdila i jeho přítelkyně a  další dva kamarádi.

Stejný názor má i Klub Moravia, který se podobnými „záhadami“ zabývá. Kruhy v obilí poblíž  "Paceřáku" připisuje rovněž vtipálkům. „V kruhu nebyly nalezeny žádné anomálie jako ožehlé stonky, puklá kolénka. Celý symbol dle mého názoru působí strojně, vzhledem k absenci anomálií a celkovému dojmu bych ho připisoval k dílku místní skupinky vtipálků,“ píše na facebooku jeden ze členů klubu.

Mediální bublina kolem návštěvy mimozemské civilizace tak pomalu a jistě splaskává. Řada turistických cílů by ale mohla Paceřicím závidět. Kruhy v obilí navštívily během krátké doby stovky zvědavců.

Štítky paceřice, kruhy, obilí, obilniny, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

UFO? Kruhy v obilí dělala skupinka vtipálků, říká svědek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.