Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Harrachově naboural vlak do vyvráceného stromu

Hasiči jsou od půl třetí ráno na nohou. Za posledních dvanáct hodin zasahovali u třiačtyřiceti technických událostí. Zaměstnávají je především popadané stromy, zlomené větve nebo utržené střechy. Silný vítr na Liberecku začal foukat v noci na pondělí a podle meteorologů by měl během večera ustávat.

V půl druhé odpoledne narazil vlak v Harrachově do spadlého stromu. „Hasiči již v oznámení byli informováni o tom, že se událost obešla bez zranění,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Popadané stromy během dopoledne zaměstnaly hasiče na Liberecku ve Vesci, Českém Dubu, na Jablonecku pak zasahovali hasiči Lučanech nad Nisou či Jenišovicích. Odpoledne mají plné ruce práce hlavně hasiči na Semilsku, stromy ležely v části obce Dolní Sytová, v Poniklé, Benešově u Semil, Tatobitech, Stružinci, Košťálově.

Přímo na přechod pro chodce spadl vzrostlý strom v Turnově mezi školami a domovem pro seniory. Naštěstí se ani tady nikomu nic nestalo.

Štítky strom, Harrachov, Liberecký kraj, Český Dub, okres Jablonec nad Nisou, Vesec, Lučany nad Nisou, Jenišovice, okres Semily, Poniklá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Harrachově naboural vlak do vyvráceného stromu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.