Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Liberci můžou vyrůst tři dětská hřiště. Stačí poslat hlas

Na Liberecku může vyrůst až čtveřice dětských hřišť. Rozhodnout o tom však musíte vy svými hlasy, které můžete po celý únor posílat v anketě Rákosníčkova hřiště. Tu pořádá už třetím rokem společnost Lidl, která u nejoblíbenějších obchodů napříč celou republikou staví dětská hřiště. V loňském roce jich Lidl postavil osmnáct.

Výstavbu zbrusu nového hřiště ve svém okolí mohou lidé podpořit svým hlasem při vyplnění jednoduchého hlasovacího formuláře na internetové adrese www.lidl-rakosnickova-hriste.cz. Je zde možné také sledovat průběžné výsledky. Hlasovat lze až do 28. února také pomocí SMS zpráv a na Facebooku. V letošním roce Lidl plánuje výstavbu rovné dvacítky dětských hřišť.

Liberecké lokality soupeří v kategorii největších měst, kde je však konkurence oproti ostatním kategoriím zatím nejmenší. Přesto podle průběžných výsledků potřebuje Liberec v tuto chvíli silnější podporu, aby se vyšplhal mezi tři města - lokality s nejvyšším počtem hlasů. Jen první tři pozice v této kategorii totiž zajišťují úspěch v hlasování a výstavbu nového hřiště.

Výstavba každého hřiště vyjde na zhruba 1,5 milionu korun. V Liberci mohou lidé vybírat ze tří lokalit – Perštýna (ulice Lipová), Rochlice (ulice Vratislavická) a Starých Pavlovic (ulice Letná). V další kategorii můžete dát hlas například Frýdlantu (ulice Lipová).

Štítky dětské hřiště, Liberec, Lidl, Liberecký kraj, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci můžou vyrůst tři dětská hřiště. Stačí poslat hlas  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.