Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vedení města nechá zateplit dvě základky v Liberci

Hned dvě školy se můžou těšit na zateplení. Vedení města totiž získalo nemalou dotaci z Operačního programu Životní prostředí, která pomůže zateplit budovu ZŠ U Školy a ZŠ Na Žižkově, která prochází přestavbou na detašované pracoviště ZŠ Dobiášova. Dále získalo město dotaci i na rekonstrukci MŠ Beruška.

„Je to velký úspěch. Vzhledem k tíživé finanční situaci by nemělo město dost vlastních prostředků na to, aby zateplení hradilo ze svého rozpočtu. Těší nás, že všem našim žádostem o dotace v objemu 15 milionů korun bylo vyhověno. Nyní už jen čekáme na podpisy jednotlivých rozhodnutí od ministra životního prostředí,“ řekl náměstek primátorky pro ekonomiku Jiří Šolc.

„Pokud všechno dobře půjde, chtěli bychom v posledním čtvrtletí tohoto roku zahájit práce na zateplení budovy ZŠ Na Žižkově. Čeká nás nyní administrativa se stavebním povolebním a příprava soutěže. Do zbývajících dvou objektů se pustíme příští rok,“ doplnil.

Štítky dotace, Liberec, Žižkov, MŠ BERUŠKA, Operační program Životní prostředí, Jiří Šolc, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedení města nechá zateplit dvě základky v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.