Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zima je na odchodu. Konec února bude nadprůměrně teplý

Na zimu a sníh definitivně zapomeňte. Rtuť teploměrů má stoupat i v dalších dnech. Podle meteorologů by o dalším víkendu mohla atakovat až hranici patnácti stupňů Celsia. Pod bod mrazu by teploty měly padat už jen zřídka.

 

„Počasí bude v příštích dnech stále připomínat jaro, start posledního únorového týdne by měl navíc stejně jako v předešlém případě přinést malou oblačnost,“ popisuje na webu meteopressu Kamil Sojka. Teploty kolem deseti stupňů Celisa nebudou v závěru týdne podle meteorologů něčím výjimečným.

Úterý: Jasno až polojasno, místy nízká oblačnost a ojediněle mrholení. Ráno a dopoledne ojediněle mlhy. Nejvyšší denní teploty 6 až 10 °C.

Středu: Oblačno až zataženo. Ojediněle mrholení, od západu postupně v Čechách místy občasný déšť nebo přeháňky. Nejvyšší denní teploty 6 až 10 °C.

Čtvrtek: Oblačno až zataženo, místy přechodně polojasno. Ojediněle slabý déšť nebo přeháňky, nad 800 m srážky sněhové nebo smíšené.  Nejvyšší denní teploty 6 až 10 °C.

Pátek: Oblačno až zataženo, místy přechodně polojasno. Na severozápadě místy, jinde jen ojediněle, slabý občasný déšť, nad 800 m zpočátku srážky sněhové. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší denní teploty 7 až 11 °C.

Víkend: Oblačno až zataženo. Ojediněle mlhy. Nejvyšší denní teploty 7 až 11 °C, při polojasnu až 14 °C.

Štítky Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zima je na odchodu. Konec února bude nadprůměrně teplý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.