Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vést Technickou univerzitu chtějí dva zájemci. Jde o známá jména

Liberecká univerzita už oznámila, kdo se bude ucházet o uvolněné místo rektora. Zájem mají dva dlouholetí pracovníci TULky docent Miroslav Brzezina a profesor Pavel Němeček. Jeden z nich ve funkci nahradí dosavadního rektora Zdeňka Kůse, který končí.

Docent RNDr. Miroslav Brzezina, CSc. (narozen 21. listopadu 1961). Je absolvent Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Na Technické univerzitě v Liberci pracuje od roku 1993. V letech 2008–2015 byl děkanem Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické TUL. V současné době vykonává funkci proděkana FP TUL.

Profesor Dr. Ing Pavel Němeček (narozen 22. června 1963). Je absolventem Fakulty strojní VŠST v Liberci. Na liberecké vysoké škole pracuje od roku 1989. V letech 2002–2012 byl členem Akademického senátu Fakulty strojní TUL, z toho ve dvou obdobích ve funkci předsedy. V současné době vykonává funkci prorektora TUL pro oblast vědy a výzkumu.

Autoři | Foto

Štítky TUL, Technická univerzita, rektor, Miroslav Brzezina, Zdeněk Kůs, Technická univerzita v Liberci, Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická Technické univerzity v Liberci, Praha, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vést Technickou univerzitu chtějí dva zájemci. Jde o známá jména  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.