Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veletrh Educa je pro každého! Přijďte se o tom přesvědčit do Home Credit Areny

PR článek

Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA MYJOB Liberec 2019 je tady a s ním i spousta inspirace pro výběr toho pravého studijního oboru nebo nového zaměstnavatele. Od čtvrtka 10. října do soboty 12. října se tak v multifunkční Home Credit Areně mohou návštěvníci seznámit s nepřebernými možnostmi, které se jim v budoucnosti nabízejí! Na své si tu přijde opravdu každý.

Kdo všechno si na EDUCE najde to své?

Žáci základních škol, kteří se chystají na střední školu

  • Výběr střední školy není jednoduchý a najít pro sebe to pravé může znamenat zdlouhavé hledání. Na EDUCE se zájemcům představí více než 60 škol se spoustou více i méně známých studijních oborů. 

Studenti posledních ročníků středních škol, kteří již přemýšlí nad budoucností

  • Studium na střední škole uteče jako voda a nikdy není dost brzy na rozhodnutí, co dál. Ať už přemýšlíte, jestli dál studovat na VŠ nebo VOŠ nebo začít pracovat, EDUCA vám nabízí ideální příležitost, kde můžete své možnosti probrat se zástupci škol i zaměstnavatelů a možná zde objevíte svou budoucnost.

Studenti vysokých škol hledající uplatnění

  • Praxe, studium v zahraničí, absolventské a trainee programy i pracovní nabídky pro čerstvé absolventy vysokých škol. To vše na EDUCE najdete a získáte zde tak mnoho informací a inspirace, kam směřovat svou budoucnost. A možná tak díky EDUCE začnete žít svůj sen!

Zkušení zaměstnanci, které zajímá nové uplatnění

  • Zkušenosti na pracovním trhu už nějakou dobu sbíráte, dávno víte „jak to chodí“, ale pořád to není ono? Veletrh EDUCA vám představí více než 60 společností z Libereckého kraje a jejich otevřené pracovní pozice. Se zástupci všech firem budete moci probrat detaily o jejich společnosti i pozicích a třeba zde potkáte své budoucí nové kolegy.

Personalisté i manažeři, toužící po nové inspiraci

  • Jste personalista, ředitel školy, majitel firmy nebo se jen zajímáte o nové trendy na trhu práce či ve vzdělávání? Pak jste tu také správně! Největším zdrojem informací a inspirace je naše HR konference na téma HRy ve firmách, jejíž registrace je již bohužel uzavřena. Celý veletrh je také skvělým místem pro networking – u našich vystavovatelů z řad škol i firem můžete potkat zajímavé osobnosti, které určitě stojí za to potkat.

Více informací o veletrhu EDUCA MYJOB Liberec 2019 najdete na www.educaliberec.cz.

Štítky educa, veletrh, Home Credit Arena, Liberec, vzdělání, inspirace, Home Credit, střední škola

Veletrh Educa je pro každého! Přijďte se o tom přesvědčit do Home Credit Areny  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.