Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Harcov bojuje o titul Kolej roku. Průběžné hodnocení zatím vede

Dokáží vysokoškolské koleje na Harcově navázat na loňský úspěch a vyhrají další ročník soutěže Kolej roku? Dost možná, zatím k tomu mají skvěle nakročeno. Do konce prvního hlasovacího kola zbývají dva týdny a Harcov se podobně jako v loňském roce drží v čele průběžného hodnocení.

Po napínavém finále 22. dubna loňského roku, kdy o první místo soupeřily koleje Harcov a Pod Palackého vrchem, vyhrály hlavní cenu 10 tisíc Excelentů od Gambrinusu a 3 tisíce baget Hamé studenti koleje Harcov. Právě libereckým kolejím šlape Pod Palackého vrchem na paty i v letošním roce. Před rokem se sešlo dohromady 27 tisíc hlasů, celkem se zapojilo 123 různých kolejí z celé České republiky.

Hlasování pro Kolej roku

Stejný formát má soutěž i v letošním roce. Hlasování v rámci prvního kola probíhá do 30. března, v druhém kole je možné hlasovat do 13. dubna a pro definitivního vítěze do 27. dubna. Pro hlasování je nutné mít profil na facebooku. Studenti z vítězné koleje si rozdělí 8 tisíc „Gambáčů“ a stejně jako v loňském roce 3 tisíce baget.

Loňské předání výhry studentům na Harcově

Štítky Hamé, Pivovar Gambrinus Plzeň, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harcov bojuje o titul Kolej roku. Průběžné hodnocení zatím vede  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.