Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Za pěkné známky na pizzu nebo za tygřaty

Už zítra dostanou školáci vysvědčení a rozeběhnout se vstříc prázdninám. „Výzo“ je pro ně oceněním jejich snahy ve školním roce a sluší se, aby za něj dostali pochvalu i od dospěláků. A nemusí mít ani samé jedničky.


V Liberci je pro ně připraveno několik různých akcí, které mohou být odměnou za známky.

Jedlíci můžou vyrazit pro skvělou neapolskou pizzu do restaurace Autentica, která je místo bývalého Ambiente.Pizzu zadarmo dostanou v restauraci děti ze základních škol od pátku 28. června do 4. července. Můžou si vybrat jakou chtějí a nemusí mít na vysvědčení jen samé jedničky. Takže stačí, když přijdou děti spolu s rodiči posedět do restaurace a dostanou pizzu na místě a ti školáci, kteří měli na „výzu“ opravdu jen jedničky nebo dvojky si navíc pochutnají na parádním zmrzlinovém dezertu. Mňam.

Pro prázdninové čtení i zadarmo plavat

Těšit se můžou i malí knihomolové. Knihkupectví a antikvariát Fryč na Pražské ulici připravil už tradiční slevy za vysvědčení. Utíkejte si koupit nějakou pěknou knížku na prázdniny. Za samé jedničky dostanou děti slevu 20 procent, za vyznamenání 15 a za všechna ostatní vysvědčení deset procent.

Na školáky myslí i v liberecké Zoologické zahradě. V sobotu 29. června, kdy budou v zahradě slavit narozeniny tří mladých bílých tygřat, mají děti studující základní a střední školy vstup zdarma. Musí mít ale na vysvědčení samé jedničky. Narozeninová oslava mladých tygřat je od 10 do 13 hodin.

Vstup zadarmo mají za vysvědčení všechny děti také v Aquaparku Centra Babylon a v iQparku. Stačí, když přijdou v doprovodu dospělého kdykoli v pátek 28. června, v čase od 10 do 22 hodin.

Tak vzhůru za zážitky a požitky! Pěkné prázdniny všem!

Štítky vysvědčení, pizza, Liberec, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za pěkné známky na pizzu nebo za tygřaty  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.