Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Záchranka má nového ředitele. Jan Lejsek ji povede, než skončí výběrové řízení

Konec srpna byl i posledním dnem ve funkci ředitele krajské záchranné služby pro Vladimíra Hadače. Ten byl odvolán a nový člověk na jeho místo se teprve hledá. Než se tak stane, záchranku povede další lékař Jan Lejsek.

V tuto chvíli totiž probíhá výběrové řízení a záchranka bez ředitele být nemůže. „Jsem rád, že doktor Lejsek se jmenováním souhlasil a věřím, že Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje bude pod jeho vedením fungovat bez problémů,“ řekl Přemysl Sobotka, náměstek hejtmana pro zdravotnictví.

Vladimír Hadač byl odvolán pro údajné manažerské nedostatky, sám exředitel se ale bránil, podle něj fungovalo vše, jak má.

Nyní ale nastává nová etapa, dočasně s ředitelem Lejskem. Ten dosud působil jako lékařský náměstekm krajské záchranky. Záchranku přitom dočasně vedl už jednou, když byl na podzim roku 2013 odvolá Stanislav Mackovík.

Autoři | Foto Krajský úřad

Štítky Jan Lejsek, Liberec, ZZS LK, Přemysl Sobotka, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Stanislav Mackovík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranka má nového ředitele. Jan Lejsek ji povede, než skončí výběrové řízení  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.