Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Záchranka dostane nového ředitele. Komise vybrala lékaře Luďka Kramáře

Deset kandidátů mělo zájem o post ředitele krajské záchranné služby Libereckého kraje. Jeden byl nakonec vyřazen, a tak komise vybírala z devíti. Objevovaly se zaručené informace, kdo že výběrko vyhraje, nakonec se ale novým šéfem záchranářů stane Luděk Kramář. Tedy pokud po potvrdí Rada kraje.

„Devítičlenná výběrová komise doporučí Radě Libereckého kraje, aby do funkce ředitele Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje jmenovala MUDr. Luďka Kramáře,“ informoval náměstek hejtmana pro resort zdravotnictví Přemysl Sobotka, který byl výběrovou komisí zvolen předsedou.

Luděk Kramář byl více než čtyři roky ředitelem Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi, kde skončil na konci loňského roku. Nyní převezme libereckou záchranku, kde už působil jako lékař letecké záchranné služby a později i jako náměstek ředitele. V jejím čele nahradí Vladimíra Hodače, který byl odvolán v srpnu.

Nový ředitel by měl do vedení Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje nastoupit 1. prosince 2017.


 

Autoři | Foto kapkanadeje.cz

Štítky Luděk Kramář, Liberec, ZZS LK, záchranka, ředitel, Liberecký kraj, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Přemysl Sobotka, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranka dostane nového ředitele. Komise vybrala lékaře Luďka Kramáře  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.