Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zpříjemněte si sychravé dny a navštivte studio Nadine-natura v OC Korint

PR článek

Podzimní únava, deprese nebo překročení únosné dávky stresu. Zpříjemněte si sychravé dny a navštivte studio Nadine-natura v OC Korint na Broumovské ulici v Liberci. Na co se můžete těšit? Relaxační i regenerační masáže, rituály plné péče a odpočinku. Z Nadine-natura odejdete odpočatí, s úlevou a úsměvem na rtech. K výběru je celá řada masáží od klasických, přes regenerační a relaxační, nejrůznější zábaly a terapie.

V příjemných prostorách se můžete objednat také na manikúru a pedikúru. Pedikúra vám zajistí mnohem pohodlnější chůzi, krásné nehty, zbavíte se ztvrdlé kůže, otlaků a kuřích ok, které dokaží pěkně potrápit. Ve studiu celou dobu hraje velmi příjemná hudba.

Dopřát si můžete přístrojovou, nebo klasickou mokrou pedikúru. Majitelka studia je připravená také pomoci rovnátky při zarůstání nehtů. Studio nabízí také manikúru a nehtovou modeláž a depilaci cukrovou pastou, včetně brazilské depilace.

„Doufám, že v mém studiu si každý najde, co potřebuje. Svou práci mám moc ráda a snažím se ze sebe vydat maximum ke spokojenosti klientů,“ říká majitelka studia Nadine Bartíková. Ta láká především na pedikúru, na které si velmi zakládá. Jednorázové ručníky, pilníky a sterilní nástroje pro každého jsou samozřejmostí, stejně jako profesionální péče a produkty.

V Nadine-natura studiu je také možné koupit dárkové poukazy, nyní i s vánočními obálkami a permanentky na masáže za výhodnější cenu. Studio má také bonusový program, kde za pravidelné návštěvy studia získá klient některou doplňkovou službu zdarma. Studio nabízí i prodej poukazů firmám pro své zaměstnance.

Štítky Liberec, masáž, nehty, OC Korint, Nadine-natura, studium, studio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpříjemněte si sychravé dny a navštivte studio Nadine-natura v OC Korint  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.