Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zbavte se stresu. Čínská masáž vám pomůže

PR článek

Práce, nákupy, zařizování, neshody s kolegy nebo kamarády. To vše vede ke stresu, který způsobuje nervozitu, podrážděnost a nepohodu. Přitom stačí velice málo, abyste tento nevítaný stav odstranili nebo ho alespoň zmírnili.

Někomu pomůže sklenka vína, druhému prášek na nervy. Co ale funguje zaručeně bez užívání léků a alkoholu, je chvilka pro sebe. Zastavte se a odpočiňte si, třeba na příjemné masáži.

Tuto variantu jsem zvolila já. Vypravila jsem se do již vyzkoušeného salonu Nadine – Natura, který sídlí v Obchodním Centru Korint na sídlišti Broumovská. Při telefonickém objednávání jsem neměla vybranou masáž, ale spoléhala jsem na majitelku salonu, že mi poradí. „Jen mi řekněte, zda to bude medová nebo čokoládová. Ty si musím připravit dopředu. Ostatní můžeme vybrat na místě,“ řekla mi do telefonu majitelka salonu Nadine – Natura Nadine Bártíková.

V rámci své nerozhodnosti jsem výběr nechala na zkušené masérce Nadine. Co považuji za velké plus, je to, že s kým mluvíte v telefonu, ten vás bude masírovat nebo vám poskytovat jiné služby. Věřte, nebo ne, někdy to je velký problém. Už se mi také stalo, že místo relaxační masáže celého těla jsem dostala drastickou sportovní masáž.

Už při vstupu do salonu Nadine – Natura mi ale je jasné, že to není ten případ. Příjemné prostředí, líbivá vůně, relaxační hudba a paní Naďa vás utvrzují, že prožijete jedinečný zážitek. Společně vybíráme čínskou energetickou masáž. Uléhám na vyhřívané lehátko a paní Nadine, která zde provozuje masáže již třetím rokem. Informuje mě, že za hodinu při této masáži zvládneme záda a nohy. Souhlasím a ponořuji se do odpočinku, který se po pár minutách opravdu dostaví. „Tato masáž pomůže při přepracovanosti, nesoustředěnosti, bolestech hlavy, nervozitě a podrážděnosti a při častých zánětech močových cest a močového měchýře nebo při častém nachlazení,“ vysvětluje mi masérka po aplikaci levandulového oleje. Paní Nadine mi zodpovídá několik málo otázek, ale na nic se sama neptá. Takže pokud chcete mít nerušenou masáž, máte ji.

V průběhu mé masáže masérka nezjišťuje žádný problém v podobě zatuhlého svalstva nebo namožení. „Pokud však něco zjistím, doporučím klientovi jinou masáž, která by mu pomohla,“ dodává.

Čínskou masáží, o kterou má zájem až osmdesát procent jejích klientů, se postupně dostávám do absolutního uvolnění. Nadine postupuje od vrcholu hlavy, přes záda, až po konečky prstů na nohách. Při zmáčknutí reflexních bodů na ploskách nohou zažívám stav naprosté blaženosti.

Lituji, že hodina uplynula, vstávám a oblékám se. Hned se také objednávám na pedikúru, kterou paní Nadine začala provozovat. „Pedikúra mě baví, a když člověka práce baví, dělá ji kvalitně,“ upozorňuje Nadine s tím, že provádí jak přístrojovou, tak mokrou pedikúru. Je to tedy jasné, tyto šikovné ručičky musejí potěšit i vaše nožičky. „Rozšířila jsem nabídku o manikúru, pedikúru a depilaci cukrovou vatou. Kromě masáží a masáží spojených se zábaly z mrtvého moře nabízím také rituály, které trvají dvě a půl hodiny a nyní před Vánoci je mám za poloviční cenu,“ upozorňuje Nadine při mém odchodu.

Loučím se a přemítám si v hlavě, na jakou masáž zajdu příště. Na www.nadine-natura.cz najdete kompletní nabídku služeb. Důležité je také vědět, že tato žena, kterou práce baví a dělá ji s láskou, si neúčtuje za druh masáže, ale za délku jejího trvání.

Štítky Liberec, Nadine - Natura, masáž, stres, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbavte se stresu. Čínská masáž vám pomůže  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.