Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tantrické masáže lákají čím dále více lidí, říká majitelka salonu Mystique Relax v Liberci

PR článek

Co jsou tantrické masáže, jak vybrat správný salon a proč by měl jít při takové masáži stud stranou? O tom jsme si popovídali s majitelkou salonu Mystique Relax v Liberci Lenkou Doležalovou. Ta se tantrickými masážemi zabývá už devět let. Samotná myšlenka provozovat vlastní salon podle ní přišla poté, co se její kolega masér vrátil z Guatemaly, kde ho podobné masáže nadchly.

Tantra masáž je smyslná masáž rozvádějící sexuální energii do celého těla pomocí dechu, vědomého přístupu, láskyplného doteku a speciální tantrické techniky. V tantrické masáží objevíte kouzlo krásné intimní masáže joni a lingamu. Můžete prožít hluboký intenzivní intimní prožitek, pocítit silný erotický náboj v celém těle, probuzení životní energie, či zažít léčivý efekt doteku v bezpečném prostředí. Dochází k hluboké relaxaci, stavu bez myšlenek, bytí v přítomnosti, spirituálnímu pocitu splynutí a absolutní lásky. Tantra masáž, to je oslava těla, posvátná sexualita, dokonalý rituál smyslů a jedinečným nezapomenutelným zážitkem,“ říká na webových stránkách Tantra Liberec Lenka Doležalová.

Samotné masáže podle ní vyhledávají většinou muži. „Chodí více, protože si umí dopřát relaxaci častěji a také vnímají sexualitu trošku jinak, jednodušeji se otevřou intimnu. Avšak i žen rok od roku přibývá. Je to dobře, protože i pro ženy je tento typ masáže velmi přínosný jak v rovině duševní, tak tělesné,“ dodala.

Přirozenou vlastností člověka je stud, který se při první návštěvě nevyhne řadě klientů. I s tím se dá ale pracovat. Podstatné je podělit se s masérkou o všechny své pocity. „Ideální je, když přijde člověk, řekne chci to vyzkoušet a stydím se. Strašně špatně se něco odbourává, když je to nevyslovené. Záleží na tom, jak má člověk přijaté své tělo a sexualitu. Před masáží si povídáme a popíšeme klientovi celý průběh. A jelikož tantrická masáž zahrnuje i intimní masáže, každý si může nastavit svou hranici a to, co mu je příjemné,“ popisuje Lenka Doležalová.

Správné studio má podle paní majitelky ke každému klientovi vstřícný osobní přístup na nejvyšší úrovni. „V našem studiu panuje příjemná uvolňující atmosféra tvořená relaxační hudbou, umocněná tlumeným světlem a podpořená orientálními vůněmi. Tato kompozice vytváří dokonalé harmonické prostředí pro uvolňující tantrické masáže,“ doplnila.

V nabídce studia najdete:Tantra masáže pro muže, ženy a páry,čtyřruční masáže od dvou masérek, afrodiziakální koupel a tantra masáž, mystique tantra, která je specialitou studia a také horkou novinku - romantickou relaxační masáž pro dva s pronájmem studia. „Nabízíme pro vás možnost prožití krásného společného času při čistě relaxační masáži. Takto příjemně naladěni můžete nerušeně pokračovat v relaxaci v soukromí přímo u nás ve studiu, nyní již bez masérského týmu,“ dodala Lenka Doležalová.

Pokud hledáte originální vánoční dárek, kterým chcete potěšit partnera nebo někoho z přátel, vánoční dárkový voucher na tantra masáž je ideální volbou. Designový vzhled vánočních dárkových poukázek vložených do zlatých obálek umocní pocit výjimečnosti a luxusu.

Poukázku můžete jednoduše pořídit z domova nebo přímo v salonu. Více informací naleznete na www.tantraliberec.cz, na telefonním čísle +420 733 607 213 nebo přímo v salonu na Tržním náměstí 833. 

Kdo by chtěl navíc ušetřit za nákup vánočního dárku, může soutěžit s Libereckou Drbnou o dárkové vouchery do Mystique Relax. Soutěž začíná už za pár dní, tak sledujte náš web, kde se dozvíte více.

Štítky Liberec, masáž, Tantra, Mystique Relax, relax, studium, Guatemala, sexualita, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tantrické masáže lákají čím dále více lidí, říká majitelka salonu Mystique Relax v Liberci  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.