Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sauna na dosah ruky. Z OC Forum Liberec si odnesete nejen nákup, ale i příjemný pocit po relaxaci

PR článek

Nákupy. Pro někoho radost, pro jiného nutné zlo. Umíte si představit, že byste po dnu stráveném v obchodním centru odešli nejen s plnými taškami, ale i odpočatí a dobře naladění? V obchodním centru Forum Liberec máte díky saunovému světu Saunia jedinečnou možnost udělat něco pro své zdraví, krásu i relaxaci.

Pevné zdraví, neprůstřelná imunita, hloubková regenerace, mladistvý vzhled a krásná pleť. To vše (a ještě mnohem více) můžete získat v sauně. Pravidelné saunování přináší pocit uvolnění. Nervozita, nespavost i bolest mizí jako mávnutím kouzelného proutku. Sauna dokonce podle některých výzkumů pomáhá snížit riziko vážných srdečních chorob a zlepšuje sportovní výkony.

Saunia vám přináší unikátní koncept saunování, který promění pobyt v sauně ve výjimečný zážitek. Horký relax si díky skvělé poloze přímo v OC Forum Liberec můžete dopřát pokaždé, když chcete uniknout každodennímu stresu a podpořit své zdraví.

Milovníky klasiky potěší finská sauna, jejíž léčebné účinky prověřily generace. Důkladně vás prohřeje i sauna s parním rázem. Nebo se ponořte do parní lázně, která vám uleví od dýchacích i revmatických obtíží.

Nefandíte vysokým teplotám, přesto byste však rádi zažili blahodárné účinky sauny na vlastní kůži? Liberecká Saunia má řešení i pro vás. Tropická sauna s příjemně nižšími teplotami a vyšší vlhkostí vzduchu je pro vás jak dělaná. Nejen saunoví začátečníci ocení jemné účinky a pozvolné prohřívání, které nabízí solná sauna.

Také ochlazování si v Saunii můžete ušít takřka na míru. Jdete-li do všeho na plno, vsaďte na ochlazovací vědra. Pokud vás neláká šoková terapie, oddejte se jemné masáži ledovou tříští či sprše s parním mlžením. Mezi jednotlivými saunovacími cykly snadno načerpáte síly v relaxační zóně, tekutiny i živiny doplníte u baru s občerstvením.

Specialitou Saunie jsou ceremoniály, které pro vás denně připravují naši zkušení saunéři. Osvěží vás vonnou esencí, zjemní pleť solným peelingem či potěší oko jedinečnou choreografií. Stačí si vybrat z bohaté nabídky ten, který vás láká nejvíce, a pak už si jen užít skvělý zážitek.

Všechny saunové procedury vedou profesionálové, kteří se o vás ochotně postarají, ať už k nám chodíte pravidelně, nebo se saunováním teprve začínáte.  Saunia má otevřeno každý den od 9 do 23 hodin. Vstupné je bez časového omezení, dopolední návštěvníky navíc potěší jeho zvýhodněná cena. Ručníky i prostěradla vám rádi půjčíme zdarma. A pokud si saunování zamilujete, máme pro vás připravenou členskou kartu s možností získání zajímavých slev.

Štítky Liberec, Saunia, sauna, relax, zdraví, obchodní centrum, krása

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sauna na dosah ruky. Z OC Forum Liberec si odnesete nejen nákup, ale i příjemný pocit po relaxaci  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.