Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V nemocnici v Jablonci bude od úterý platit zákaz návštěv

V městské nemocnici v Jablonci nad Nisou bude od úterý kvůli chřipkové epidemii platit zákaz návštěv. Až do odvolání se týká všech oddělení.

„Žádáme návštěvníky, kteří vykazují příznaky chřipky nebo jsou již nemocní, aby akceptovali toto opatření již dnes. Těmito opatřeními chráníme pacienty i zaměstnance," uvedla mluvčí nemocnice Petra Hybnerová.

Nemocnost je v Libereckém kraji nad hranicí epidemie, na 100 tisíc obyvatel bylo na konci minulého týdne 1986 nemocných. O epidemii se hovoří tehdy, kdy se počet pacientů pohybuje mezi 1600 až 1800 nemocnými na 100 tisíc lidí.

Stejné opatření jako v Jablonci v závěru minulého týdne přijala Krajská nemocnice Liberec pro některá oddělení, která má v Liberci a Turnově. Dočasný zákaz návštěv vyhlásila pro nemocnici v Liberci na jednotkách intenzivní péče, ARO, porodnickém oddělení, dětském oddělení, dětské psychiatrii, v centru následné péče a komplexním onkologickém centru. V nemocnici v Turnově zakázala návštěvy na oddělení následné péče a ARO.

Autoři | Foto Nemocnice Jablonec

Štítky nemocnice, zdraví, chřipka, Jablonec, návštěva, Jablonec nad Nisou, Nemocnice Jablonec nad Nisou, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, Turnov, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V nemocnici v Jablonci bude od úterý platit zákaz návštěv  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.