Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Seminář: Tvořme svůj život tancem

Pro ženy a dívky, které milují tanec, které se rády odreagují od starostí a chtějí prohloubit svou vnitřní radost, je připraven v Klubu příhodného okamžiku Kairos seminář s tanečnicí Sorín na téma Tvořme svůj život tancem. Tříhodinový seminář je zaměřen na kompletní choreografii složenou ze sedmi odlišných částí písní.

"Choreografie se bude týkat jednotlivých emocí - součástí budou africké tance zvolené pro uzemnění a vyjádření síly, břišní tanec pro radost a další prvky scénického tance pro vyjádření například lásky nebo vnitřního strachu, který je ovšem v tanci překonán," popisuje tanečnice Sorín.

Pro ty, které zajímá duchovní podstata našeho těla, jednotlivé emoce a prvky jsou zaměřeny na uvolnění jednotlivých čaker. "Součástí tohoto semináře proto bude krátký výklad a pojednání o sedmi čakrách na úvod a na konci semináře vás čeká meditace pro uvolnění a zrelaxování celého těla," říká lektorka s tím, že tanečně bude kladen důraz na procvičení techniky konkrétních prvků, a to jak břišního tance, tak i ladných, trochu i baletních a neobvyklých pohybů a kombinací. "Cílem semináře je uvolnění, získání nových poznatků v tanci, a především prožitek. Základy či taneční průprava jsou výhodou, nikoliv nutností," dodává tanečnice Sorín.

Seminář se koná už tuto sobotu 7.9. od 10.00 do 13.00 a je nutné předem se přihlásit nejpozději v pátek, a to na tel. lektorky 721547213 nebo na emailové adrese dancersorin@email.cz.

Napsala Lenka Markovičová

Štítky liberec, seminář, kairos, tanec, tanečník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seminář: Tvořme svůj život tancem  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.